lauantai 30. maaliskuuta 2013

DIY Pääsiäiskoristeet

Hyvää lankalauantaita! Jos pääsiäiskoristelut ovat jääneet puolitiehen, nämä pastelliset piinaviikon piristäjät askartelee käden käänteessä. Ne vieläpä kulkevat kätevästi mukana minne vain. Kuvassa pienet, värikkäät pääsiäismunat on asteltu keväisen vihreälle rairuoholle.

Vielä muutama vuosi sitten vihasin pastellivärejä intohimoisesti, mutta nykyään niitä on aina keväisin saatava pieni annos. Kaikkein mieluiten nautin pastellipastillini juuri kynsilakan muodossa, etenkin tällainen jokaisen kynnen eri värillä maalaava skittle-lakkaus toimii. Näihin leikkisiin karkkikynsiin juuri creme-kynsilakat ovat omiaan, muuten tykkään glitteristä ja säihkeestä.

Kuvassa näkyvien hempeiden sävyjen lisäksi laatikossani on vielä pari mintunvihreää kynsilakkaa, mutta tällä kertaa halusin mieluummin käyttää tuollaista pirteää omenanvihreää. Pastellinen oranssi minulta vielä puuttuu, pitäisi ehkä viimein hankkia jostain China Glazen Peachy Keen, jota olen himotellut ihanan Up & Away -kokoelman ilmestymisestä lähtien. Kolmisen vuotta, siis. Tarttis ehkä tehdä jotain. :D

Kuvassa vasemmalta oikealle Models Ownin hattaranvärinen Pastel Pink, Kicksiltä saamani vaaleansininen (tai pitäisi ehkä sanoa lemmikinsininen, mikä suloinen nimi) Forget Me Not, China Glazen hailakan vaaleanvioletti Light As Air juuri tuosta edellä mainitusta vuoden 2010 kevätkokoelmasta, Paeselta saatu raikkaan vihreä mutta mielikuvituksettomasti nimetty 176 sekä Models Ownin vaaleankeltainen Lemon Meringue. Viimeisin on sävyltään todella lähellä IsaDoran ihanaa, helmiäisenhohtoista Mellow Yellow -lakkaa (sekin minulta puuttuu, mikä vääryys!), mutta ilman hohtoa tai shimmeriä.

Pastellikynnet näyttävät pikku hiljaa vakiintuneen jokakeväiseksi trendiksi. Kuinka on ruudun sillä puolen, nappaako?

* * *

Spring is finally here and so is pastel polish, as always. I'm keeping my Easter decorations to a minimum but these pretty Easter eggs are easy to carry around.

10 kommenttia:

  1. Ite kyllä tykkään pastellikynsistä, mutta jotenkin omaan ihonsävyyn sopii vaan vaaleen violetit sävyt ja se on harmi. :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No onpa kurjaa. :( Itse en ole oikeastaan edes miettinyt, minkälaiset kynsilakat omaan ihonsävyyni sopisivat, lakkailen aina ihan millä sattuu. Oletko kokeillut vaaleansinisiä ja mintunvihreitä? Nehän voisivat käydä myös, jos violetti kerran toimii.

      Poista
  2. Ihania <3 Nyt ihan pikkusen harmittaa, että omat lakat on kaukana kotona. Iski lakkaus himo..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lakkailet sitten sitäkin riemukkaammin, kun pääset kotiin. :) Hyvää pääsiäistä sinulle!

      Poista
  3. Kyllä nappaa! Aivan ihania sävyjä, varsinkin tuo keltainen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eivätkö olekin? Kevät ja auringonpaiste tulevat heti, kun nuo kaivaa laatikosta esiin. :)

      Poista
  4. Täytyy sanoa että en ole koskaan oikein pastellilakoille syttynyt vaan olen aina suosinut aika voimakkaita värejä. "Hailakat" värit on siis aika vieras ajatus mutta annas olla kun nyt katselen tuota kuvaa niin sun kynnet näyttää kieltämättä aika suloisilta! Ehkä voisi kesän lähestyessä harkitakin.. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sinullahan oli jo se villin värinen uusi paitakin! ;) Mustaan vaatetukseen toki nämä yhdistin, ei passaa ruveta liian radikaaliksi.

      Poista
  5. Oi vitsi ihan älykivat kynnet! Tosi nättejä värejä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Tykkään noista itsekin kovasti - keltainen, vihreä ja vaaleansininen taitavat olla lemppareitani tänä keväänä. :)

      Poista

b:section-contents id='footer-2-2'/>