lauantai 8. tammikuuta 2011

Korviketta

Vaikka en sinnikkäistä etsinnöistäni huolimatta löytänyt New Yorkista kaipaamaani Urban Decayn Nakedia, lompakkoni ei silti säästynyt meikkipalettiostoksilta. Loracin "käärmeennahkaisen" paletin upeat värit pysäyttivät, ja syynätessäni tiskiä tarkemmin löysin myös hienon huulikiillon. Kerron ensin vähän tuosta kiillosta, sillä paletista minulla on hieman enemmän asiaa.Multiplex 3D Lip Gloss -kiillon sävy Vivid on duochrome (Tälle sanalle on kyllä heti keksittävä toimiva suomennos! Kaksivärinen?) kultaiseen shiftaava pinkki. Aivan mielettömän kaunis! Sävy toistuu swatch-kuvissa täsmälleen oikein, mutta efekti on luonnossa paljon vaikuttavampi. Vivid oli mielestäni valikoiman ehdoton helmi, joskin myös mielikuvituksellisesti nimetty pronssin ja vaaleanpunaisen väreissä kimalteleva sävy 3D vakuutti.

Ja se luomiväripaletti. Oikea esimerkkitapaus siitä, miten ihmisille myydään jotain hillittömän hienossa ja eksklusiivisessa pakkauksessa, joka kuitenkin loppujen lopuksi on silkkaa huttua. Let me explain.Kiiltävän, käärmekuvioidun paletin kannen alta paljastuu kuusi kaunista väriä. Paletin sisäosa on mustaa satiinia, joka näyttää arvokkaalta ja kalliilta tasan siihen saakka, kun palettia käyttää ensimmäisen kerran. Sen jälkeen sisäosa näyttää likaiselta. Kannessa oleva peili olisi kätevä, jos kansi pysyisi auki. Palettia on äärimmäisen hankala pitää auki yhdellä kädellä, jos haluaisi käyttää toista kättään vaikka, no, meikkaamiseen. Kaikeksi onneksi itse luomivärinapit ovat aivan yhtä ihania kuin miltä ne näyttävät.Paletin alaosasta aukeaa söpö salalaatikko, josta löytyy pieni, kaksipäinen meikkisivellin sekä minikokoinen luomivärin pohjustusvoide.Hauska idea, mutta näin iso laatikko tekee paletista tarpeettoman paksun ja kömpelön. Pohjustusvoide on hyvä ja toimiva, muistuttaa erittäin paljon Urban Decayn Eyeshadow Primer Potionia, mutta olisin kyllä voinut elää ilman tuota sivellintä.Joku tehtaalla oli nimittäin unohtanut liimata toisen pään paikoilleen. Molemmat sivellinpäät ovat lisäksi melko karheita eivätkä edes kovin tuuheita. Todennäköisesti tulen käyttämään tätä sutia sekoituspuuhissa tai muuhun kertakäyttöiseen tarkoitukseen.Mutta ne luomivärit. Kaiken yllä mainitun diibadaaban antaa helposti anteeksi heti kun ensimmäistä värinappia pyyhkäisee kokeeksi sormenpäällään. Neljä ensimmäistä sävyä ovat voimakkaan helmiäishohtoisia, ja kaikki kuusi levittyvät pehmeästi. Pigmenttiäkin on ihailtavan paljon.Paletista löytyy kermanvalkoinen highlighter-sävy, vaalea pinkkiin taittava beige, viileä pronssinen ruskea, gunmetal-harmaa, syvä viininpunainen ja punaisella kimalteella terästetty musta. Ihania, ja ennen kaikkea erittäin käyttökelpoisia jokainen. Aivan kelpo korvike, siis. :)

7 kommenttia:

  1. Nätin sävyisiä kaikki. :) Ekasta kuvasta luulin tuon paletin olevan lompakko ennen kuin luin tekstin. :') Onneksi luomivärit ovat kuitenkin käyttökelpoisia, ettei ainoastaan vain ulkonäköön ole panostettu. :)

    VastaaPoista
  2. Laitoin jo s-postia monta päivää sitten. Ei ole ilmeisesti tullut perille? =D Pistän uudelleen..

    VastaaPoista
  3. Kurkkaa, ettei ole mennyt roskapostin puolelle. =) Laitoin nyt uuden viestin s-postiisi.
    Mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista
  4. Mikä upea pigmentti ja mitkä sävyt! Noilla luulisi loihtivan unelmameikin. ;) Ehkä jopa joku lahjattomampikin. =D

    VastaaPoista
  5. Rairuu, onhan tuo ehkä vähän odottamaton ulkoasu meikkipaletille. :) Luomivärit ovat tosiaan erittäin hyviä, mutta olisin voinut ostaa ne vähemmälläkin tilpehöörillä.

    RagDoll, viestisi löytyi roskapostista, hyvä kun huomautit. Laitan pakettia postiin tänään. :) Meikkasin tuolla paletilla jonkin verran joululomalla, ja ihan nättejä meikkejä syntyi. Värit ovat ainakin sellaisia, joita käytän yleensä paljon.

    VastaaPoista
  6. Tosi kauniit värit tuossa paletissa. Itse olen just sellainen, että mulle voi myydä melkein mitä tahansa kunhan paketti on kaunis. Kyseisen paletin ulkonäkö upposi täysillä :D

    VastaaPoista
  7. Kauniit pakkaukset ovat myös oma heikkouteni. Tässä paletissa luomivärit miellyttivät itseäni palettia enemmän, mutta onhan tuo kaikessa kiiltävyydessään mahdottoman nätti paketti muutenkin. :)

    VastaaPoista

b:section-contents id='footer-2-2'/>